Go to Top

Mindfulness kursus

Der er tale om et 8 ugers forløb, hvor man får et indgående kendskab til mindfulness principper og de øvelser, der anvendes i denne praksis.
Der er ikke tale om et terapiforløb.
Max. 10 min. 6 deltagere.

Forløbet strækker sig over 8 sessioner af 2 timers varighed, og der må derudover påregnes tid (ca. ½-1 time) daglige øvelser derhjemme, der udleveres materiale til hjemmearbejde fra gang til gang
Pris: 4.500,-

Opstart 26. 3 2014
Kl. 19.00 – 21.00
Mellemgade 11, 9240 Nibe

Mindfulness kan bedst oversættes med bevidst nærvær. Mindfulness træning handler om at være bevidst nærværende og tage ansvar for det liv du lever fra øjeblik til øjeblik. Mindfulness er en måde at forholde sig til hvad der sker i dig selv og hvad der sker i dit liv og i verden i det hele taget.

Når du er mindful tager du ansvar for tanker, følelser og kropslige fornemmelser som du oplever dem lige her og nu – det er ikke nødvendigvis behageligt, men ved at være opmærksom på en ikke-dømmende måde lærer du efterhånden at acceptere dig selv, blive i stand til at acceptere det du ikke kan gøre noget ved og bruge din energi konstruktivt der hvor du har handlemuligheder i forhold til dig selv.

Vores kursus er et forløb over 8 uger, hvor det helt centrale er daglige øvelser i mindfulness meditation, altså øvelser i at være bevidst nærværende. Det kan lyde abstrakt, men teknikkerne er enkle og i praksis udfordrende, og metoden er forskningsmæssigt veldokumenteret. Vi kan alle være bevidst nærværende. Det handler i høj grad om at finde om bag alle vores filtre af tanker og følelser og gennem vedholdende træning vil du skabe større ro i dit sind og dine tanker.
PROGRAM

• 26. marts intro – 1. session: Lær at blive bevidst opmærksom
• 2. april – 2. session: Tanker
• 9. april – 3. session: Åndedræt
• 16. april – 4. session: Opmærksomhed
• 23. april – 5. session: Accept
• 30. april – 6. session: Uafhængighed
• 7. maj – 7. session: Værdi
• 14. maj – 8. session: Evaluering

Betaling sker kontant eller med dankort ved første kursusdag d 26.3 og tilmelding er bindende.

For nærmere info kontakt
Candpsyk Vita Hemdrup
info@psykologvitahemdrup.dk – 98126364
eller
Candpædpsyk Mia Duus Andersen
andersenmia@hotmail.com –
29722248