Go to Top

Profil

Velkommen til – jeg hedder Vita Hemdrup og jeg er født i ’69.

Jeg er uddannet cand.psyk det vil sige jeg har en 5 årig uddannelse fra Århus universitet, jeg er autoriseret af psykolognævnet og jeg har overenskomst med den offentlige sygesikring, i klinikken i Nibe.

Umiddelbart efter jeg blev færdig på universitetet i 2001 etablerede jeg egen praksis i Ålborg. Jeg har nu en hyggelig klinik i Nibe, du kan se billeder fra klinikken under fanen ”klinikken”Jeg flyttede fordi jeg i 2012 fik tildelt ydernummer i Nibe. For mig er det vigtigt, at der er en god atmosfære og det er indbydende og rart at komme hos mig. Desuden er omgivelserne vigtige og Nibe er omgivet af skøn natur, skov og vand, og det tænker jeg er befordrende for terapien.

I 2006 afsluttede jeg en specialist uddannelse indenfor psykoanalytisk psykoterapi, en 3 årig overbygning på de i forvejen 5 års studier på universitetet, det gav mig et rigtig godt fundament, så jeg er i stand til at møde mine klienter så åbent som muligt. Derefter gennemførte jeg en 2 årig videregående uddannelse i kognitiv terapi, som er en anden teoretisk tilgang til mennesket og de besværligheder vi som mennesker kan møde i livet. I 2009 supplerede jeg med mindfulness, som er et godt supplement til de øvrige uddannelser jeg har, især den kognitive terapi og mindfulness teknikkerne supplerer hinanden godt. I 2010 tog jeg uddannelsen til hypnotisør, og med den praktiske uddannelse til autoriseret psykolog, har jeg efterhånden 13-14 års uddannelse inden for mit felt.

De forskellige uddannelser giver mig mulighed for at arbejde meget individuelt og tilpasse terapierne til netop de behov som mine klienter har.

Jeg har ikke et speciale som for eksempel angst stress eller spiseforstyrrelser, jeg har terapi som speciale, plejer jeg at sige. I klinikken arbejder jeg med såvel børn som unge og voksne. Desuden holder jeg foredrag om forskellige emner, det kan være alt fra kroniske smerter, stress, den svære samtale til selvtillid og selvværd.

Har du lyst til – eller måske brug for at tale med en psykolog, er du velkommen til at kontakte mig.

Erfaringer:

Individuel- og parsamtaler
Angst
Depression
Sorg
Krise
Spiseforstyrrelser
Selvtillidstræning
Visualisering
Afspænding
Afslapning
Teenage vanskeligheder